WORKSHOPS & MASTERCLASSES


for Performanceholdet

 

 

 


Workshopholdere for sæson 22/23 vil blive offentliggjort løbende her og på vores sociale medier. 

Se eksempler på tidligere workshops her: her


JACOB PHILIP ANDERSEN - KOREOGRAF / MUSICALPERFORMER

Jacob er uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole i 2013 og har medvirket i flere musicals, der blandt andet tæller “My Fair Lady” og “La Cage Aux Folles” på Aarhus Teater, samt “Young Frankenstein” og Disney’s “Den Lille Havfrue” på Fredericia Teater. I 2017 fik Jacob sin debut som koreograf på musicalen “Annie” på Palsgaard Sommerspil og har siden da koreograferet musicals som “Hairspray”, “My Fair Lady”, “Rent”, “Sommer i Tyrol” og “9TO5”. Når han ikke laver musicals, underviser Jacob i dans i Horsens, og af og til tager han også et smut forbi musicaluddannelsen på Den Danske Scenekunstskole som gæsteunderviser. Jacob lægger vægt på at undervise med masser af glæde, humor og grin samt at holde fokus på teknik og hjælpe folk til at blive stærkere og bedre dansere.

I sæson 22/23 er vi hos Aarhus Musical Teater så heldige, at Jacob skal afholde tre skønne danseworkshops! 


DIDDE-MIE LYKKE FROM - DANSER

Didde-mie er en af Danmarks aller bedste dansere og har danset for verdensstjerner som Robbie Williams, Rita Ora, PINK, Little Mix og Kylie Minogue. Og lige nu er hun på verdensturné med Dua Lipa - som en af hendes faste dansere.

Vi glæder os  til at få besøg af Didde-mie, når hun kommer og laver workshops i hiphop og stage-koreografi hos Aarhus Musical Teater den 5. december 2022


LONE BALTZER - SANGER OG SANGCOACH

Lone er uddannet sanger fra Complete Vocal Institute. Hun har medvirket i en lang række musicals og har de seneste 20 år arbejdet som vocalcoach på diverse musicalproduktioner landet over. Derudover underviser hun til dagligt i musical og sang på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia.

Lone kommer til Aarhus Musical Teater i sæson 22/23 og laver to spændende masterclasses i sangteknik!


JACOB MADSEN KVOLS - SKUESPILLER

Siden, han i 2007 blev færdiguddannet fra Skuespilleruddannelsen i Aarhus, har Jacob været tilknyttet Aarhus Teaters ensemble, hvori han har medvirket i et utal af forestillinger. Af musicalroller kan blandt andet nævnes Bernardo i West Side Story, Alexander Molokov i Chess, Pilatus i Jesus Christ Superstar, Thomas Newton i Lazarus og Frank´N´Furter i Rocky Horror Show, hvortil han fik en Reumert-nominering for bedste mandlige hovedrolle. Jacob er også en erfaren underviser, og pt er han tilkoblet den Danske Scenekunstskole i Aarhus som studielektor i drama.

Jacob kommer til Aarhus Musical Teater i sæson 22/23 og afholder workshop i drama


Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com