OPTAGELSESPRØVE


til Performanceholdet

 

 

 


Tilmeldingen er åben! 

Datoer:
Tirsdag den 11. juni og torsdag den 13. juni 2024 mellem kl. 15.00-22.00

For at blive en del af Performanceholdet, skal du optages via en optagelsesprøve. 

Optagelsesprøven vil være inddelt i tre dele: dans, drama og sang.

Danseprøven vil foregå i grupper, hvor du vil blive præsenteret for noget koreografi, der læres på stedet. Du skal derfor ikke forberede noget til danseprøven. Det anbefales, at du kommer i tøj og sko, du kan bevæge dig i. 

Til dramaprøven skal du forberede en monolog efter eget valg på en varighed af maks 2 minutter. Vi anbefaler, at du vælger en tekst, der passer nogenlunde til din spillealder, og som du på den ene eller anden måde kan identificere dig med. Måske vil du til prøven modtage nogle instruktioner, som vi arbejder med på stedet. 

Til sangprøven skal du forberede en musicalsang efter eget valg samt en selvvalgt sang i en genre og et toneleje, du befinder dig godt i. Sidstnævnte skal synges på dansk. Vær forberedt på, at sanglæreren kan finde på at afprøve forskellige ting med din stemme eller stoppe dig undervejs. Husk at medbringe noder med becifring/akkorder til pianisten. 

Tilmeld dig optagelsesprøven for Performanceholdet sæson 24/25 her

 

 

Er du forhindret i at deltage den 11. eller 13. Juni?

Vi oplever stor efterspørgsel på Performanceholdet fra flere, som grundet fx opløb på forestillinger, efterskoleophold eller andet, ikke har mulighed for at deltage til optagelsesprøverne i juni.

Du har derfor mulighed for som ansøger at sende videoaudition til prøven, hvis du på ingen måde har mulighed for at deltage. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen og gøre opmærksom på, at du sender video i det nederste felt. Du vil herefter modtage en mail med specifikke informationer for din prøve. Sender du videoaudition, kræver det, at du har mulighed for at deltage til en evt. ekstra optagelsesprøve tirsdag den 13. august.Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com