MEDLEMSFORDELE


Aarhus Musical Teater er en platform for alle musicalinteresserede og personer, der ønsker at støtte foreningen!

 

 


SOM MEDLEM AF AARHUS MUSICAL TEATER TILBYDES DU FØLGENDE MEDLEMSFORDELE:

- En gratis musical-aften med visning af sidste års musical "LYSNINGEN", bagom foreningen og  arbejdet med vores første musicalproduktion m.m.

- Infoaften om det at være frivillig hos Aarhus Musical Teater

- En sommerfest i slutningen af sæsonen

- Stemmeret til generalforsamling

- Og et skønt fællesskab med andre musicalentusiaster
 TALENTUDVIKLING, DYGTIGGØRELSE & FÆLLESSKAB

Vi ønsker i Aarhus Musical Teater at være katalysatorer for talentudvikling inden for musicals. Vi talentudvikler performere på vores undervisningshold, men vi vil favne endnu bredere! Det at lave musicals handler ikke kun om at stå på scenen. Alle brikker er uundværlige, og vi vil gerne have dig med på holdet! Alle medlemmer, der ønsker at tage del i alt lige fra sceneopbygning eller kostume-arbejde og sminkning til teknik, lyd og lys, kan prøve kræfter med dette i visningerne og produktionerne for vores to undervisningshold performanceholdet og juniorholdet. Vores vision er, at disse arrangementer skal fungere som samlingspunkt for alle vores musicaltossede medlemmer. Aarhus Musical Teater er derfor åbent for alle, som ønsker at prøve kræfter med arbejdet rundt om scenen i forbindelse med en musicalopsætning. Til disse arbejdsgrupper vil der ikke blive foretaget optagelsesprøve. Her er alle velkomne så længe, man er medlem af foreningen. 

Hos Aarhus Musical Teater vil vi skabe et netværk i Aarhus for alle, der har lyst til at dyrke musicalgenren på den ene eller anden måde!

Tilmeld dig her


Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com