Spilletider

Fredag d. 17. maj 2024 kl. 19.00 (PREMIERE)

Lørdag d. 18. maj 2024 kl. 15.00

Sted
Åbne Scene, Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Om forestillingen

I et futurisk ingenmandsland, kaldet lysningen, lever de unge kvinder. De kender alle deres plads i hierarkiet, og deres faste dagligdag udføres som et rutineret samlebåndsarbejde, hvor ingen stiller spørgsmål. Til noget. Overhovedet. For hvorfor skulle man dog det, når nu systemet fungerer? 

En dag som alle andre, bliver kvindernes liv med ét vendt op og ned, da seks unge mænd pludselig befinder sig i lysningen. Kvinderne har aldrig før stiftet bekendtskab med detteandet køn og vice versa for mændene. Pludselig igangsættes et virvar af ukendte følelser og lyster, og hormonerne får frit løb. Særligt når stemmen – den altdominerende usynlige lyd, der determinerer livets gang i lysningen – fortæller, at de nu skal leve sammen, og da det indtil nu eksisterende berøringsforbud ikke synes så defineret længere. 

Pludselig stilles der spørgsmål til det hele. Hvem er stemmen, og hvorfor styres de af denne? Hvorfor forsøger kvinderne ikke at slippe væk fra lysningen, og er der noget på den anden side? Hvor kommer mændene fra? Og hvad er formålet med deres indtræden idet økosystem, som nu pludselig skal vise sig at være mere skrøbeligt, end de nogensinde har overvejet?

Alle disse spørgsmål fører både til voldsomme intriger, forbud, gruppedannelser og forbudt kærlighed. Finder de unge mennesker mon en måde, hvorpå de kan sameksistere, og får de nogensinde svar på deres spørgsmål?

LYSNINGEN udføres af Performanceholdet 23/24. Musicalen er elevernes afgangsforestilling.  
 

Medvirkende

Amalie Sichlau 
Asger Selch Madsen
Bolette Overgård Andersen
Emma Jada foged Christensen
Haakon Durrant
Liv Bødewadt Søegaard Asmussen
Mikkel Steen-Andersen
Oliver Aaberg 
Rebecca Kappel Herrik
Rebekka Sand
Signe Qvist Villumsen
Sophia Rye Duncan
Thomas West

Kreativt team
Idé og manuskript: Anna Skjærlund Grønnebæk 
Musik og tekst: Marcus Nygaard Pedersen og Lasse Gitz Thingholm
Instruktion og koreografi: Anna Skjærlund Grønnebæk 
Vokalinstruktion/indstudering: Kirstine With Christiansen

 

Band
Kapelmester, klaver og synth: Marcus Nygaard Pedersen 
Trommer: Mikkel Mikkelsen
Guitar: Emil Overmark
Bas: Magnus Ram Pedersen
Foto: Torben Morsø


Foto: Torben Morsø


Foto: Torben Morsø


Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com