WORKSHOPS/ MASTERCLASSES/ FOREDRAG


   

 

 


Aarhus Musical Teater udbyder hver sæson en række workshops, masterclasses og foredrag i samarbejde med DATS. Alle naturligvis med udgangspunkt i musicalverdenen.

Resten af sæsonen 22/23 udbydes nedenstående workshop

(Se tidligere workshops m.m. her)


Workshop: Drama med Jacob Kvols
Den 17. april kl. 16.30-18.30 
Vester Allé 8B, 8000 Aarhus C 

Siden han i 2007 blev færdiguddannet fra Skuespilleruddannelsen i Aarhus, har Jacob været tilknyttet Aarhus Teaters ensemble, hvori han har medvirket i et utal af forestillinger. Af musicalroller kan blandt andet nævnes Bernardo i West Side Story, Alexander Molokov i Chess, Pilatus i Jesus Christ Superstar, Thomas Newton i Lazarus og Frank´N´Furter i Rocky Horror Show, hvortil han fik en Reumert-nominering for bedste mandlige hovedrolle. Jacob er også en erfaren underviser, og pt er han tilkoblet den Danske Scenekunstskole i Aarhus som studielektor i drama.

Beskrivelse af workshoppen:
Med den erfarne Jacob Kvols får du lov til virkelig at prøve dig selv af dramatisk, både på gulv og ved at observere andre på gulv. Med forskellige dramaøvelser vil du blive introduceret til Jacobs tilgang til teaterfaget - vi lover en spændende og lærerig aften.

Køb billet til workshoppen her.Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com