OM UNDERVISERNE


   


 

 

 


ANNA SKJÆRLUND GRØNNEBÆK
Daglig og kreativ leder. Underviser i dans og drama.

Anna er uddannet cand.mag i Dramaturgi og Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet med speciale i musicalgenrens læringsmæssige potentiale i undervisningssammenhænge. Som underviser er Anna tværfaglig. Hun har igennem musicalgenren fundet en vej til at fusionere sine to store passioner: dans og teater. Anna har gennem årene medvirket i en lang række musicals som danser og i bærende roller hos blandt andet Vilhelmsborg Festspil, Palsgaard Sommerspil og MusicalSilkeborg. Hun har blandt andet undervist i drama på Silkeborg Gymnasium, og pt. underviser hun på danselinjen på Efterskolen for Scenekunst. Som freelancer har hun de sidste fem år koreograferet musicals hos MCH Musical, senest til familieforestillingen Pippi Langstrømpe i efteråret 2023. Som danser er Anna blandt andet trænet i urbane stilarter, contemporary og musicaldans. Derudover arbejder Anna freelance som teaterpædagog på flere folkeskoler og efterskoler, hvor hun instruerer musical og teater. Igennem årene har Anna desforuden beskæftiget sig med både dramaturgi, projektledelse og manuskriptarbejde.


KIRSTINE WITH CHRISTIANSEN
Underviser i sang.

Kirstine har taget en kandidat i Musikvidenskab og Engelsk ved Aarhus Universitet. Hertil skrev hun speciale om sang og sangundervisning. Hun har stået på musicalscenen i bærende sangroller af flere omgange i forestillinger som Cabaret og An Officer and a Gentleman hos MusicalSilkeborg. Kirstine er en erfaren underviser, og hun har gennem årene blandt andet arbejdet som underviser i sang og klaver hos FOF,  sanger og korleder i Hedensted Kirke samt været medleder af børnekoret i Alderslyst kirke. Ved siden af Aarhus Musical Teater arbejder hun blandt andet som sangunderviser på Dansk Talentakademi samt vocal coach hos MusicalSilkeborg. Derudover arbejder hun som sangpædagog ved Holstebro Musikskole og masterinstruktør i SANS ved DGI. Kirstine har stor træning i at arbejde med unge på diverse sanglige niveauer og med vidt forskellige erfaringer inden for det at synge. 


Facebook icon - Free download on Iconfinder                 Download Insta Icon - Instagram PNG Image with No Background - PNGkey.com